• games-verhuur-wzzrd
  • games-verhuur-move
  • games-verhuur-race
  • games-verhuur-champie
  • games-verhuur-dance
  • games-verhuur-guitars
  • games-verhuur-guitarzoom
  • games-verhuur-ps3

Navigeer direct naar:

Homepage

Werkwijze en tarieven

Thema's en aankleding

Foto's en video's

Welk platform past bij uw evenement?

Accessoires

Gaming in 3D

Veelgestelde vragen

Links

Blog


Contact / Offerte

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma. Onze sales-agent is bereikbaar via:

FIRST CLASS GAMING
t:    +31 (0)20 664 01 06
e:   info@firstclassgaming.eu

Of ga naar onze contactpagina


Consoles:

PS3 Huren

PS4 Huren

Xbox 360 Huren

Xbox One Huren

Wii Huren

Wii U Huren

een intiatief vani.s.m.

Accessoires

Doordat gameconsoles als de PS3, de Xbox360 en de Wii tegenwoordig zó snel en krachtig zijn, kunnen game-ontwikkelaars zich helemaal uit leven. Het biedt hun de mogelijkheid om de werkelijkheid tot in de kleinste details reproduceren op het scherm, waardoor een zeer realistische game-ervaring mogelijk wordt. Natuurgetrouwe omgevingen, gedetailleerde objecten, levensechte belichtings- en schaduw effecten maken dat het er soms uitziet alsof je naar een speelfilm of live-wedstrijd zit te kijken. Het niveau van realisme kan zelfs nog vergroot worden door het toepassen van de juiste accessoires. Games-verhuur.nl verhuurt bij vrijwel alle denkbare games passende accessoires.


Force Feedback

Verhuur Force Feedback Accessoires Een van de eerste toepassingen om een intensere game-ervaring te realiseren is de zogenaamde 'force feedback' techniek, waarbij de de game informatie terugkoppelt naar de speler via vibraties in de controller. Nintendo noemt dit 'Rumble' bij Playstation kennen we dit onder de naam 'Dual Shock', maar het principe is hetzelfde: acties in de game, zoals rijden over oneffen terrein, het afschieten van een geweer of de impact van een tennisbal op een racket voel je onmiddelijk als speler op een fysieke manier terug. Je handen voelen wat je ogen zien gebeuren.


Kom in beweging met Wii Motion Plus, Xbox Kinect & Playstation Move

Verhuur Kinect, Move & Motion Plus Nog leuker wordt het wanneer lichaamsbewegingen van de gamer naar de game teruggekoppeld worden. Een ferme zwaai met de armen die resulteert in een verwoestende 'smash' in een tennis-game of een perfect getimede uppercut in een boks-game. Alle drie de grote consolefabrikanten hebben hiervoor hun eigen techniek ontwikkeld. Sony heeft Playstation Move voor de PS3, Nintendo heeft Motion Plus voor de Wii en Microsoft heeft Kinect voor de Xbox360. Bij de Kinect techniek van de Xbox is het niet eens meer nodig om een controller in de hand te houden. De Kinect-camera is in staat om bijvoorbeeld de danspasjes van een speler vast te leggen en deze real-time te vertalen naar de figuren in de game die dus 1-op-1 bewegen als de speler.


Balance Boards, tennisrackets, golfclubs, en heel veel meer

Verhuur Balanceboard etc. Een bekend accessoire bij de Nintendo Wii is het Balance Board. Door sommigen zelfs gebruikt om af te slanken of voor yoga, maar ook gewoon heel erg leuk bij bijvoorbeeld een snowboard- of ski-game. Balanceer op het bord en zorg zo dat je karakter in de game soepel door de sneeuw zoeft. Zet op precies het juiste tijdstip af bij het schansspringen om zo lang mogelijk door de lucht te zweven. Ook andere (sport) games worden leuker met een bijpassende controller zoals een tennisracket, een golfclub, een tafeltennisbat of een biljartkeu. En de lijst met mogelijkheden is nog veel langer.


Race sturen en seats

Verhuur raceseats Realistische race games als Gran Turismo 5 (PS3) en Forza Motorsport 4 (Xbox 360) maken het mogelijk om de meest uiteenlopende auto's eens goed uit te testen. Van koekblik tot supercar, de ervaring wordt nóg completer met een stuur in je handen, pedalen onder je voeten en een kuipstoeltje om je lichaam. De G-krachten en kerbstones in de bochten voel je aan de force feedback in het stuur en met subtiele voetbewegingen controleer je de snelheid tijdens een spectaculaire inhaalmanoeuvre.


Muziekinstrumenten, microfoons en dansmatten

Verhuur muziek games Erg populair zijn muziek- en dans-games zoals SingStar, Band Hero en Dance Central. Voor wie zijn vocale kwaliteiten wil meten, zijn er de bekende microfoons. Geen zangtalent, maar wel muzikaal? Dan kan je je talent demonstreren door het bespelen van een gitaar of drumstel. Ook kan je plaats nemen achter de draaitafels als DJ. Of je gaat de dansvloer op, waar een dansmat je bewegingen nauwkeurig bijhoudt en vertaalt naar (hopelijk!) een high-score. (Te huur voor PS3, Xbox360 en Wii.)
Wij verzorden o.a. evenementen voor:

ABN Amro Electronic Arts Eneco KPMG SBS