• games-verhuur-wzzrd
 • games-verhuur-move
 • games-verhuur-race
 • games-verhuur-champie
 • games-verhuur-dance
 • games-verhuur-guitars
 • games-verhuur-guitarzoom
 • games-verhuur-ps3

Navigeer direct naar:

Homepage

Werkwijze en tarieven

Thema's en aankleding

Foto's en video's

Welk platform past bij uw evenement?

Accessoires

Gaming in 3D

Veelgestelde vragen

Links

Blog


Contact / Offerte

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma. Onze sales-agent is bereikbaar via:

FIRST CLASS GAMING
t:    +31 (0)20 664 01 06
e:   info@firstclassgaming.eu

Of ga naar onze contactpagina


Consoles:

PS3 Huren

PS4 Huren

Xbox 360 Huren

Xbox One Huren

Wii Huren

Wii U Huren

een intiatief vani.s.m.

Blog

Op onze blog pagina vindt u nuttige artikelen met betrekking tot gaming en events.
Wij voegen regelmatig nieuwe artikelen met tips en how-to's toe aan ons blog.
Deze kondigen wij aan via ons twitterkanaal, dus volg ons om op de hoogte te blijven!Top 5 Games voor business events

22-07-'14 door: Peter

Niet elke game is geschikt voor op evenementen. Natuurlijk hangt de geschiktheid in grote mate samen met uw doelgroep. Leeftijd, verhouding man/vrouw en achtergrond spelen een rol. Ook het doel van evenement is van belang. Geweldadige games vallen meestal als eerste af. Hieronder de 5 meest verhuurde games.
 1. Racing

  De kans om zonder snelheidslimiet en flitspalen in een exotische bolide rond te scheuren, spreekt iedereen aan. Vrouwen maken graag gebruik van de gelegenheid om af te rekenen met het vooroordeel dat mannen beter kunnen rijden. De strijd om de snelste ronde tussen collega's onderling zorgt geheid voor competitief element.

 2. Voetbal

  Voor business events zijn er zeer geschikte voetbalgames, waarbij je penalty's kunt schieten (competitie) of met 2 personen de doelman moet uitspelen (teambuilding). Beide werken met Xbox Kinect, waarbij je door je lichaam te bewegen, het spel bestuurt. Een subtiele voetbeweging zorgt voor een steekpass en een flinke zwiep van je been voor een uithaal op het doel.

 3. Sports

  Het voordeel van het Sports pakket is dat er gemakkelijk gewisseld kan worden van sport. Het aanbod is breed, van atletiek tot tennis, tot volleybal, en van badminton naar frisbee naar boogschieten. En dan nog alles wat daar tussen zit. Voor elk wat wils, zo gezegd.

 4. Bowling

  Iedereen kent het spelletje bowlen. Terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest, en nu zelfs zonder gekke schoenen! Onze bowlingsimulator geeft op elke locatie de beleving van een rondje bowlen Neem je aanloop en geef de bal een subtiel effect met een flinke armzwaai en zie de kegels omvallen.

 5. Music

  Met het succes van shows als Idols, The Voice of Holland en So You Think You Can Dance kwam ook het succes van games als Singstar, Guitar Hero en Dance Central (en de vele variaties hier op). Traditioneel iets populairder bij vrouwen dan bij mannen, hoewel dat verschil steeds kleiner wordt. Durf je innerlijke artiest de ruimte te geven!

Wij verzorden o.a. evenementen voor:

ABN Amro Electronic Arts Eneco KPMG SBS