• games-verhuur-wzzrd
  • games-verhuur-move
  • games-verhuur-race
  • games-verhuur-champie
  • games-verhuur-dance
  • games-verhuur-guitars
  • games-verhuur-guitarzoom
  • games-verhuur-ps3

Navigeer direct naar:

Homepage

Werkwijze en tarieven

Thema's en aankleding

Foto's en video's

Welk platform past bij uw evenement?

Accessoires

Gaming in 3D

Veelgestelde vragen

Links

Blog


Contact / Offerte

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma. Onze sales-agent is bereikbaar via:

FIRST CLASS GAMING
t:    +31 (0)20 664 01 06
e:   info@firstclassgaming.eu

Of ga naar onze contactpagina


Consoles:

PS3 Huren

PS4 Huren

Xbox 360 Huren

Xbox One Huren

Wii Huren

Wii U Huren

een intiatief vani.s.m.

Gaming in 3D

3D gaming 3D is de toekomst op het gebied van beeldweergave. In de bioscoop, op tv en natuurlijk ook op het gebied van gaming. Games-verhuur.nl volgt de ontwikkelingen op de voet en wij verhuren de meest recente 3D hardware.


Het idee is niet nieuw, iedereen kent de kartonnen brilletjes met één rood en één groen stukje plastic. Verkleurde beelden, tranende ogen en hoofdpijn maakten dat deze techniek (anaglyph) nooit doorgebroken is. Tegenwoordig gebruikt men 'stereoscopisch' 3D, waarvoor welliswaar nog steeds een bril noodzakelijk is, maar waarbij de nadelen van vroeger geen rol meer spelen.


De Playstation 3 en de Xbox 360 zijn in staat om 3D beelden uit te sturen. In combinatie met een 3D TV en 3D brillen heb je daarmee een complete 3D opstelling. Nintendo heeft 3D techniek verwerkt in de 3DS, maar aangezien dat 'personal gaming' betreft, leent deze zich niet voor gebruik op evenementen.


3D gaming is een nieuwe stap in het streven naar meer realisme en een intensere game-ervaring. Wij verwachten dan ook dat dit zich door zal ontwikkelen tot de nieuwe standaard. De hardware is echter maar de ene kant van het verhaal, de software (in dit geval de games) is de andere kant.


Hoewel de lijst met 3D games snel langer wordt, staat er op dit moment slechts één game tussen die wij vaak verhuren voor evenementen. Dat is Gran Turismo 5 voor de Playstation 3. In deze game krijg je de kans om in de meest exclusieve supercars te rijden over de bekendste circuits zoals het stratencircuit van Monaco, de Nürnburgring en vele anderen. Het spelen van deze fantastisch uitziende game op een groot 3D scherm, gezeten in een kuipstoeltje met een racestuur in je handen en pedalen onder je voeten is zo'n beetje het dichtst bij de werkelijkheid als op dit moment mogelijk is! (Zie ook: accessoires.)
Verhuur GT5 game (1) Verhuur GT5 game (2) Verhuur GT5 game (3)
Wij verzorden o.a. evenementen voor:

ABN Amro Electronic Arts Eneco KPMG SBS