• games-verhuur-wzzrd
  • games-verhuur-move
  • games-verhuur-race
  • games-verhuur-champie
  • games-verhuur-dance
  • games-verhuur-guitars
  • games-verhuur-guitarzoom
  • games-verhuur-ps3

Navigeer direct naar:

Homepage

Werkwijze en tarieven

Thema's en aankleding

Foto's en video's

Welk platform past bij uw evenement?

Accessoires

Gaming in 3D

Veelgestelde vragen

Links

Blog


Contact / Offerte

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma. Onze sales-agent is bereikbaar via:

FIRST CLASS GAMING
t:    +31 (0)20 664 01 06
e:   info@firstclassgaming.eu

Of ga naar onze contactpagina


Consoles:

PS3 Huren

PS4 Huren

Xbox 360 Huren

Xbox One Huren

Wii Huren

Wii U Huren

een intiatief vani.s.m.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht met veelgestelde vragen over de verhuur van games, gameconsoles, accessoires etcetera.

Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Verhuurt Games-verhuur.nl ook aan particulieren?

Jazeker. Wij verhuren echter uitsluitend complete opstellingen, inclusief beeld en geluid. Wij hechten zeer veel waarde aan de kwaliteit van onze service, onze apparatuur en de geboden game-ervaring. Onze opstellingen worden ook altijd door ons eigen gespecialiseerde personeel opgebouwd. Meestal verzorgen wij ook de spelbegeleiding. Bij grotere particuliere evenementen bieden wij zeker een meerwaarde. Bent u echter op zoek naar een adres voor de verhuur van een losse gameconsole waarmee u zelf aan de slag kunt, bent u waarschijnlijk elders goedkoper uit.

Welke gameconsoles (platforms) verhuurt Games-verhuur.nl?

Wij verhuren de 3 bekendste en belangrijkste gameconsoles: De Playstation 3 (PS3) van Sony, de Wii van Nintendo en de Xbox 360 van Microsoft.

Wat kost het om een PS3/Wii/Xbox 360 te huren?

Wij hanteren geen standaard-tarieven, aangezien wij aan al onze opdrachtgevers maatwerk verhuren. Vele variabelen, zoals aantallen, tijdsduur, afstand en inzet van personeel bepalen uiteindelijk de offerte. Ter indicatie: een complete opstelling met een Wii, PS3 of Xbox 360, één game, een 42" (107cm) Flatscreen op statief, kabels en controllers verhuren wij u al voor €275,-. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Ga dan naar onze contactpagina.

Welke gameconsole is de beste?

Alledrie de gameconsoles die wij verhuren, hebben hun eigen sterke punten. Er is niet één de beste, maar bij verschillende doelgroepen past een andere gameconsole. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u kijken op "Welk platform?". U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen voor een persoonlijk advies.

Welke accessoires verhuurt Games-verhuur.nl?

De bekendste, en meest verhuurde accessoires zijn het Balance Board bij de Wii, instrumenten en dansmatten voor bij muziekgames en natuurlijk sturen, pedalen en raceseats bij racegames. Games besturen d.m.v. lichaamsbewegingen wint nog steeds aan populariteit en wij verhuren natuurlijk ook Move, Kinect en Wii Motion Plus. Daarnaast verhuren we nog ontelbare accessoires als tennisrackets, golfclubs enzovoorts

Ik geef binnenkort een kinderfeestje en wil graag voor een halve dag een Wii huren, kan dat?

Wij verhuren voornamelijk (hoewel niet uitsluitend) aan de zakelijke markt. Wij zijn er dan ook op ingesteld om complete opstellingen te leveren, inclusief beeld en geluid. De kwaliteit van onze service en apparatuur sluit hierbij aan. Onze opstellingen worden ook altijd door ons eigen gespecialiseerde personeel opgebouwd. Meestal verzorgen wij ook de spelbegeleiding. Bij grotere particuliere evenementen bieden wij zeker een grote meerwaarde. Bent u echter op zoek naar een adres voor de verhuur van een losse gameconsole waarmee u zelf aan de slag kunt, bent u waarschijnlijk elders goedkoper uit.
Wij verzorden o.a. evenementen voor:

ABN Amro Electronic Arts Eneco KPMG SBS