• games-verhuur-wzzrd
  • games-verhuur-move
  • games-verhuur-race
  • games-verhuur-champie
  • games-verhuur-dance
  • games-verhuur-guitars
  • games-verhuur-guitarzoom
  • games-verhuur-ps3

Navigeer direct naar:

Homepage

Werkwijze en tarieven

Thema's en aankleding

Foto's en video's

Welk platform past bij uw evenement?

Accessoires

Gaming in 3D

Veelgestelde vragen

Links

Blog


Contact / Offerte

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma. Onze sales-agent is bereikbaar via:

FIRST CLASS GAMING
t:    +31 (0)20 664 01 06
e:   info@firstclassgaming.eu

Of ga naar onze contactpagina


Consoles:

PS3 Huren

PS4 Huren

Xbox 360 Huren

Xbox One Huren

Wii Huren

Wii U Huren

een intiatief vani.s.m.

Welk platform past bij uw evenement?

De games-markt wordt gedomineerd door 3 consoles van bekende fabrikanten, te weten de Wii van Nintendo, de Playstation 3 (PS3) van Sony en de Xbox 360 van Microsoft. Wij verhuren alledrie en helpen u graag bij het maken van uw keuze. De Wii onderscheidt zich duidelijk door zich te richten op een jongere doelgroep en games voor het hele gezin. De PS3 en Xbox 360 richten zich op meer volwassen gamers die meer realisme en een intensere ervaring verlangen. De onderlinge verschillen tussen de twee zijn klein en de keus zal in veel gevallen gemaakt worden op basis van de games die beschikbaar zijn. Sommige titels zijn namelijk exclusief voor een bepaalde console.


Wii

Verhuur Wii Het bedrijf Nintendo bestaat al sinds 1889 en begon als fabrikant van een bekend Japans kaartspel. Via verschillende spellen en andere soorten speelgoed, zijn ze uiteindelijk in de digitale games markt gestapt. Al in 1980 lanceerden ze hun eerste digitale game en sindsdien hebben vele generaties elkaar opgevolgd, van de NES (Nintendo Entertainment System) via de SNES (Super NES), de Nintendo 64, en de Nintendo GameCube tot de meest recente console: de Nintendo Wii.

De Wii is erg populair geworden door games als Wii Sports en de vele variaties hierop. De speler bedient de game als het ware door z'n bewegingen en voor heel veel verschillende sporten zijn bijpassende accessoires beschikbaar, waaronder het bekende Balance Board. Natuurlijk verhuren wij ook een breed assortiment aan accesoires van golfclubs tot tennis rackets tot vishengels. De games voor de Wii zijn over het algemeen vrij laagdrempelig en te spelen door jong en oud.

Exclusieve titels voor de Wii zijn onder meer de gehele Super Mario franchise (o.a. Mario Kart), Wii Sports en Wii Sports Resort.


Playstation 3

Verhuur PS3 In 1995 lanceerde Sony de eerste gameconsole uit de Playstation lijn, de PS One. Eerder werkten ze samen met Nintendo op games gebied, maar die samewerking liep stuk en Sony besloot zelfstandig verder te gaan. De Playstation sloeg aan en dat succes leidde in 2000 tot de Playstation 2 (PS2). Ook deze console was een succes, en kende meerdere updates waaronder twee slimline versies. In 2007 verscheen de meest recente console van Sony op de Europese markt, de Playstation 3 (PS3).

De PS3 is een krachtige console die in staat is prachtige high definition graphics op het scherm te toveren. Hij kan blu-ray schijven lezen, waarop aanzienlijk meer informatie opgeslagen kan worden dan op een 'gewone' dvd. Daardoor heeft de PS3 een licht voordeel ten op zichte van de concurrentie. De Playstation Move techniek maakt het mogelijk om de game door middel van beweging te besturen.

Exclusieve titels voor de PS3 zijn onder meer de avontuurlijke Uncharted reeks, de BUZZ Quizz reeks en de bekende race-serie Gran Turismo, waarvan GT5 het meest recente deel is.


Xbox 360

Verhuur Xbox 360 De relatief jongste speler op de gamesmarkt is Microsoft. In 2002 betraden zij de Europese markt met de Xbox. Met al hun ervaring op de PC-markt in de achterzak gingen ze de concurrentie aan met Sony en in iets mindere mate Nintendo. De meest recente console van Microsoft is de Xbox 360.

De Xbox360 is een waardige rivaal van de PS3. Beide consoles doen weinig voor elkaar onder en met de Kinect techniek heeft de Xbox een sterke troef in handen. Met Kinect is je lichaam de controller en is het dus niet langer noodzakelijk een gamecontroller in je hand te houden om de game met bewegingen aan te sturen.

Exclusieve titels voor de Xbox 360 zijn onder meer de Halo-reeks en de race-games in de Forza Motorsport serie, waarvan het 4e deel onlangs is verschenen.


Wij verzorden o.a. evenementen voor:

ABN Amro Electronic Arts Eneco KPMG SBS