• games-verhuur-wzzrd
  • games-verhuur-move
  • games-verhuur-race
  • games-verhuur-champie
  • games-verhuur-dance
  • games-verhuur-guitars
  • games-verhuur-guitarzoom
  • games-verhuur-ps3

Navigeer direct naar:

Homepage

Werkwijze en tarieven

Thema's en aankleding

Foto's en video's

Welk platform past bij uw evenement?

Accessoires

Gaming in 3D

Veelgestelde vragen

Links

Blog


Contact / Offerte

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma. Onze sales-agent is bereikbaar via:

FIRST CLASS GAMING
t:    +31 (0)20 664 01 06
e:   info@firstclassgaming.eu

Of ga naar onze contactpagina


Consoles:

PS3 Huren

PS4 Huren

Xbox 360 Huren

Xbox One Huren

Wii Huren

Wii U Huren

een intiatief vani.s.m.

Werkwijze en tarieven

Werkwijze games-verhuur.be
Een geslaagd evenement is een evenement waar bij u zich niet met de randzaken bezig hoeft te houden en u volledig kunt focussen op uw gasten. Onze toegevoegde waarde is dat wij het onderdeel 'gaming' van uw evenement volledig voor onze rekening nemen. Wij verhuren niet alleen de games, de gameconsoles (PS3, Xbox360 of Wii) en de accessoires, maar zorgen natuurlijk ook voor beeld en geluid. Van flatscreen TV's tot beamers en van 2.0 stereo tot 5.1 surround.


Opbouwen en aansluiten, spel-uitleg en -begeleiding, afbouw en opruimen, u heeft er geen omkijken naar. Onze medewerkers zijn stipt, arriveren tijdig, hebben gedegen kennis van de techniek en de games. Nooit op de voorgrond, maar wel altijd aanwezig, voor uitleg, het bijhouden van high-scores of top-tijden en eventuele overige vragen. Na afloop zorgen zij dat afbouw snel en met de minst mogelijke hinder verloopt en laten de locatie achter zoals zij deze bij aankomst aantroffen.


Wij geloven niet in het opsturen van een doos met een PS3, Wii of Xbox360 en een kluwen kabels, waarmee u zelf aan de slag moet. Wij verhuren u een oplossing van A tot Z. Dat begint bij ons reeds in de orientatie-fase. U kunt ten alle tijde vrijblijvend contact met ons opnemen en uw ideeën bij ons neerleggen, zodat wij met u mee kunnen denken.


Omdat wij maatwerk leveren, hanteren wij geen standaard verhuur-tarieven. Ter indicatie: een complete opstelling met een Wii, PS3 of Xbox 360, één game, een 47" (119cm) Flatscreen op statief, kabels en controllers verhuren wij u al voor €275,- voor de eerste opstelling.* Graag ontvangen wij u aanvraag, zodat wij u kunnen voorzien van een passende aanbieding op maat.


FIRST CLASS GAMING

telefoon: +31 (0)20 66 40 106
mobiel:    +31 (0)6 53 11 76 16
e-mail:   info@firstclassgaming.eu

Of ga naar onze contact pagina.(*Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn excl. BTW)
Wij verzorden o.a. evenementen voor:

ABN Amro Electronic Arts Eneco KPMG SBS